Zenész családi rendezvényekre

Mészáros György – Mr.Retrocselli

Emlékezetes családi rendezvény Mr. Retrocsellivel!

Az összejövetelek minden család életének szerves részét képezik, a családtagok, távoli rokonok időről-időre eltöltenek egymással néhány emlékezetes órát vagy napot. Az ilyen jellegű események sok szervezéssel járnak, hiszen valamennyi, eltérő életkorú és érdeklődésű családtagnak megfelelő programot kell találni.

Tegye felejthetetlenné a nagyobb családi összejöveteleket és rendezzenek olyan programokat, ahol a jó zenéé és a vidámságé a főszerep! Születésnapok, évfordulók, ballagások vagy éppen esküvők nem létezhetnek tánczene nélkül. Keressen bizalommal és válasszon személyemben egy olyan fiatalos zenészt, aki nem csak minőségi zeneszolgáltatást nyújt, de emlékezetes hangulatot is varázsol a helyszínre! Jól ismert slágerek, régi nóták, de akár modern dalok is kérhetők, csak az Önök ízlésétől függ!

Nézzen körül weboldalamon, hallgasson bele zenéimbe, és győződjön meg róla, hogy ha engem választ, garantált a minőségi zeneszolgáltatás! Bátran keressen fel, és ossza meg velem elképzeléseit, hogy igazán emlékezetes legyen a családi esemény!