Zenész céges rendezvényre

Mészáros György – Mr.Retrocselli

Minőségi zeneszolgáltatás céges rendezvényre

Szeretné, ha alkalmazottai nem csak a munkahelyen találkoznának egymással, hivatalos keretek között, hanem alkalom nyílna arra is, hogy jobban megismerjék egymást, erősítve ezzel a csapatszellemet?

Erre kiváló lehetőséget nyújtanak a különböző céges események, összejövetelek, amikor a munkán kívül másról is szó esik, oldottabb a hangulat, a munkatársak lazítanak és szórakoznak egymás társaságában. Ehhez azonban egy valami elengedhetetlen, ez pedig nem más, mint a jó hangulatért felelős minőségi zene. A zene minden összejövetel fontos eleme, hiszen a közös tánc, a közös zenehallgatás oldja a feszültséget és összehozza az embereket.

Az Ön céges rendezvényéről sem hiányozhat ez a hangulati elem! Vegye fel velem a kapcsolatot, és rendeljen céges rendezvényeire minőségi zeneszolgáltatást! Bármely korosztály igényeihez képes vagyok alkalmazkodni, hiszen fiatalos zenész vagyok, így minden stílusban otthonosan mozgok.

Tekintse meg zenéimet, és bátran érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeimen! Mr. Retrocselli fergeteges hangulatot varázsol a céges rendezvényeken is!

Zenész céges rendezvényre
Zenész céges rendezvényre