X
X

Subscribe

Stay In Touch

Subscription to our newsletter open soon.

Don't show this message again

Zenész céges rendezvényre

Zenész

Céges rendezvényre

Zenész céges rendezvényre – Minőségi zeneszolgáltatás

Ha zenészt keres céges rendezvényre, biztosan szeretné, ha alkalmazottai nem csak a munkahelyen találkoznának egymással, hivatalos keretek között. Szeretné, ha alkalom nyílna arra is, hogy jobban megismerjék egymást, erősítve ezzel a csapatszellemet?

Erre kiváló lehetőséget nyújtanak a különböző céges események, összejövetelek, amikor a munkán kívül másról is szó esik, oldottabb a hangulat, a munkatársak lazítanak és szórakoznak egymás társaságában. Ehhez azonban egy valami elengedhetetlen, ez pedig nem más, mint a jó hangulatért felelős minőségi zene. A zene minden összejövetel fontos eleme, hiszen a közös tánc, a közös zenehallgatás oldja a feszültséget és összehozza az embereket.

Az Ön céges rendezvényéről sem hiányozhat ez a hangulati elem! Vegye fel velem a kapcsolatot, és rendeljen zenészt céges rendezvényeire minőségi zeneszolgáltatással! Bármely korosztály igényeihez képes vagyok alkalmazkodni, hiszen fiatalos zenész vagyok, így minden stílusban otthonosan mozgok.

Tekintse meg zenéimet, és bátran érdeklődjön a részletekről megadott elérhetőségeimen! Retrocselli fergeteges hangulatot varázsol a céges rendezvényeken is!

Zenék

Hallgasson meg egy kis ízelítőt zenei műsoromból.

Képek

Nézze meg a fellépéseim alatt készült képeket.

Videók

Tekintse meg a fellépéseim alatt készült videókat.

Telefon: +36 30 465 6349
Email: info@retrocselli.hu
Adószám: 67344792-1-27
Székhely: Székesfehérvár

 Adatkezelési tájékoztató   Impresszum   Cookie tájékoztató

© 2023 Mészáros György - Készítette: honlap-weboldal.hu