X
X

Subscribe

Stay In Touch

Subscription to our newsletter open soon.

Don't show this message again

Zenész családi rendezvényre

Zenész

Családi rendezvényekre

Zenész családi rendezvényre – Emlékezetes családi rendezvény Retrocsellivel!

Az összejövetelek minden család életének szerves részét képezik, a családtagok, távoli rokonok időről-időre eltöltenek egymással néhány emlékezetes órát vagy napot. Az ilyen jellegű események sok szervezéssel járnak, hiszen valamennyi, eltérő életkorú és érdeklődésű családtagnak megfelelő programot kell találni.

Tegye felejthetetlenné a nagyobb családi összejöveteleket és rendezzenek olyan programokat, ahol a jó zenéé és a vidámságé a főszerep! Születésnapok, évfordulók, ballagások vagy éppen esküvők nem létezhetnek tánczene nélkül. Keressen bizalommal és válasszon személyemben egy olyan fiatalos zenészt, aki nem csak minőségi zeneszolgáltatást nyújt, de emlékezetes hangulatot is varázsol a helyszínre! Jól ismert slágerek, régi nóták, de akár modern dalok is kérhetők, csak az Önök ízlésétől függ!

Nézzen körül weboldalamon, hallgasson bele zenéimbe, és győződjön meg róla, hogy ha engem választ, garantált a minőségi zeneszolgáltatás! Bátran keressen fel, és ossza meg velem elképzeléseit, hogy igazán emlékezetes legyen a családi esemény!

Zenék

Hallgasson meg egy kis ízelítőt zenei műsoromból.

Képek

Nézze meg a fellépéseim alatt készült képeket.

Videók

Tekintse meg a fellépéseim alatt készült videókat.

Telefon: +36 30 465 6349
Email: info@retrocselli.hu
Adószám: 67344792-1-27
Székhely: Székesfehérvár

 Adatkezelési tájékoztató   Impresszum   Cookie tájékoztató

© 2023 Mészáros György - Készítette: honlap-weboldal.hu - Fotók: Méder Henrietta