X
X

Subscribe

Stay In Touch

Subscription to our newsletter open soon.

Don't show this message again

Zenész esküvőre

Zenész

ESKÜVŐRE, LAKODALOMRA

ZENÉSZ ESKÜVŐRE

Esküvői zenész vagy egy zenekar kiválasztása nehéz és megfontolt döntés. Hiszen a hangulat s a zeneszolgáltatás minősége nagyban tudja emelni, de rossz választás esetén sajnos rontani is egy rendezvény színvonalát. Éppen ezért nálam a legfontosabb, ha elmegyek egy esküvőre, a hangulat a színpadi megjelenés és a közönséggel való kontaktus! Kérésre igény szerint egy kitűnő énekesnő kollégával egy remek, kis esküvői zenekar válik belőlünk.

Kérem hallgasson meg egy kis ízelítőt műsoromból, s ha elnyertem tetszését, kérem tiszteljen meg felkérésével!

MEGFELELŐ ZENÉSZ ESKÜVŐRE A TÖKÉLETES HANGULATÉRT!

Modern világunkban az esküvői szokások jelentős átalakulásokon mentek keresztül. Ez elsősorban a folyamatosan bővülő lehetőségeknek köszönhető, melyekben harmonikusan keverednek a hagyományok és szokások, valamint a korszerű és divatos lehetőségek.

Az esküvőszervezés hosszadalmas és összetett feladat, amely során fontos döntések sokaságát kell felelősségteljesen meghozni, annak megfelelően, hogy életünk egyik legszebb napja olyan lehessen, amilyennek megálmodtuk. A tökéletes esküvői hangulat elképzelhetetlen a megfelelő zene nélkül, hiszen évezredek óta életünk fontos eseményeinek része a zene, a tánc és az önfeledt hangulat. Az esküvői zene kiválasztása nem könnyű feladat, hiszen a leendő házasok és a vendégek ízlésének is megfelelő zeneműfaj és repertoár változó lehet, azonban az igazi slágerekre minden korosztály letáncolhatja a lábát.

Sok éves tapasztalattal a hátam mögött és igen széles zenei repertoárral minden esküvői elvárásnak megfelelően vállalom a tökéletes hangulat megteremtését, hogy élete legszebb napját élhesse át az ifjú pár! Tekintsék meg weboldalam bővebb információit, valamint forduljanak hozzám bizalommal elérhetőségeimen és mindenben készséggel állok rendelkezésükre!

Zenék

Hallgasson meg egy kis ízelítőt zenei műsoromból.

Képek

Nézze meg a fellépéseim alatt készült képeket.

Videók

Tekintse meg a fellépéseim alatt készült videókat.

Telefon: +36 30 465 6349
Email: info@retrocselli.hu
Adószám: 67344792-1-27
Székhely: Székesfehérvár

 Adatkezelési tájékoztató   Impresszum   Cookie tájékoztató

© 2023 Mészáros György - Készítette: honlap-weboldal.hu